Friday, March 4, 2011

How To Build A Snowboard Rail

a quick and easy cheesecakes 3 X 3




It 'easy and fast to implement: good for the morning, not to go to school without putting something good and substantial in your stomach, good in the late afternoon but when you are on the books is a bit of sweetness that you do not want to leave bitter taste buds!
So sweet of you prepared with love and therefore without retardants, emulsifiers, sweeteners, dyes and many other disgusting things unknown and ignored by most.
Want to know why they call it 3x3? Then followed a list of ingredients!

INGREDIENTS: 300 gr flour, 300 grams ricotta, 300 g sugar, 3 eggs, 3 tablespoons fresh whole milk, 1 pinch salt, baking powder 1 tablespoon sweet.

PROCEDURE: open the eggs into a bowl, add sugar, ricotta, flour, baking powder, a pinch of salt, 3 tablespoons of milk and le fruste elettriche mescolare il tutto per 3 minuti. Imburrare uno stampo a ciambella, infarinarlo accuratamente e scrollare via, capovolgendolo, la farina di troppo. Versare nello stampo il composto e metterlo in forno a 200° per 30 minuti. Trascorso il tempo toglierlo dal forno, farlo raffreddare un pò e quindi capovolgerlo nel piatto di portata. Spolverarlo con una bustina di zucchero a velo.

P.S. Una semplice variante: aggiungere agli ingredienti 3 mele o 3 pere. Lavare le mele (o le pere) tagliarle a quattro spicchi, eliminare il torsolo ma lasciando le buccie. Tagliare ancora in 3 pezzi ogni spicchio ed uniteli all'impasto, quando avrete finito di mescolarlo con le fruste elettriche. Versare il tutto nello stampo e prolungare la cottura a further 10 minutes.

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