Wednesday, March 9, 2011

Desert Eagle Customizing

BEEF aroma of cumin seeds

Sometimes it is also necessary to cook the beef, you know that you can not live only with vegetables or beans, and then tried to make this food palatable and not too hard especially for those people a little later in life , which are no longer equipped with a tooth of a lion. Even in old age, a food-based proteins, like this one, okay no more than once per week.

INGREDIENTS for 6 people: gr beef topside or controgirello 1000 (one piece), 350 gr onions, celery, a couple of ribs, 2 cloves garlic, cumin seeds 1 spoon, salt, extra virgin olive oil '8 tablespoons olive oil, 1 heaping tablespoon flour, dry white wine 100 cm.

PROCEDURE: thread the wire with cooking the meat, season with salt and place in a saucepan with three tablespoons of olive oil, then sauté over medium heat, turning it with two wooden pallets, for about ten minutes. Pull up making drain on a plate and add to the bottom of yet three tablespoons of cooking oil, then chopped garlic in detail, a chopped onion and the icing sedano spezzettato. Fare insaporire il tutto cuocendolo 5 minuti e poi rimettere di nuovo la carne in casseruola. Ricoprire d'acqua calda la carne a filo ed a fiamma moderata, con il coperchio, fare cuocere per 2 ore.
In un'altra casseruolina mettere il restante olio, la cipolla tagliata a velo e farla cuocere rimestando ogni tanto. Aggiungervi i semi di cumino dopo averli passati nel frullatore o pestati nel mortaio e cuocere per altri 5 minuti. Stemperare nel bicchiere di vino la farina e versarla sulla cipolle, rimestando, quindi togliere subito la casseruolina dal fuoco.
Tirare fuori la carne, tagliarla a fette spesse un dito, disporla ordinatamente nella pirofila e sopra distribuire tutte le cipolle con il loro fondo di cottura.
Al momento di andare a tavola, accendere il forno a 180° , e quando avrete servito il primo piatto mettere in forno la pirofila, cosi da permettere al condimento ed agli aromi di amalgamarsi insieme alla carne e di servirla ancora calda.
Si consiglia come contorno alla pietanza, di preparare delle patate al forno da servire insieme, profittando del forno già acceso.

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